Kosaram

Bezár

Szállítási feltételek

1. A Szolgáltató a megrendelt és házhoz szállítani kért árut díjmentesen házhoz szállítja saját szállítóeszközeivel vagy futárcég igénybevételével, ha az adott megrendelés bruttó értéke eléri a Weboldalon mindenkor közzétett, díjmentes szállítást biztosító összeget. A díjmentes szállítást biztosító összeget el nem érő kiszállítással megjelölt megrendelések esetén a fuvardíjat az Ügyfél viseli oly módon, hogy a fuvardíj a számlán feltüntetésre kerül. Ha egy Ügyféltől azonos napon több megrendelés is érkezik, ezek a házhoz szállítás díja szempontjából külön kerülnek figyelembevételre és csak a díjmentes szállítást biztosító értéket meghaladó megrendelések házhoz szállítása ingyenes. Amennyiben az Ügyfél a második rendelés leadásakor jelzi és erre a Szolgáltató visszajelzése alapján, még van lehetőség, a Szolgáltató összevonhatja a megrendeléseket, a már elindított csomagok utólagos összevonására nincs mód. A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát és szállítási költségét nem befolyásolja.
2. A megrendelt és visszaigazolt termék kiszállítására 1-10 munkanapon belül kizárólag munkanapon kerül sor, a Szolgáltató lehetőség szerint figyelembe veszi az Ügyfélnek a kiszállítás idő intervallumára vonatkozó igényét. Meghatározott órára történő kiszállítást a Szolgáltatónak nem áll módjában vállalni. Egyedi igény esetén a szállítás időpontjáról külön egyeztetésre kerül sor a Megrendelővel. 
3. Amennyiben a Megrendelő nem jelzi egyéb igényét, úgy csomagját futárszolgálat szállítja házhoz. A kézbesítés napján a futárcég e-mailben értesíti a kézbesítés időpontjáról. Ha a küldeményt a futárnak nem sikerül kézbesítenie, küldeményét megpróbálja kézbesíteni még egyszer. A kézbesítés új időpontját Ön határozza meg. Másodszori sikertelen kézbesítés után küldeménye sajnos vissza lesz küldve hozzánk és rendelése törölve lesz.

4. Kivétel az utánvéttel történő fizetés alól az olyan eset, amikor a vásárló egy kiszállított rendelést nem vesz át, a vásárlástól való elállás szabályai szerint nem rendezi az ügyet (lásd A vásárlástól való elállás joga) és a futár visszahozza a csomagot felszámolva annak költségét. Ekkor fenntartjuk a jogot, hogy a vevőt a jövőben csak előre történő utalásos fizetés esetén szolgáljuk ki. 
5. Magyarország és Románia területére vállalunk termékküldést. Belföldön a Megrendelő által leadott rendelést követő 1-3 munkanapon belül megrendeljük a futárt. Románia területén néhány nappal több időt vesz igénybe, a pontos érkezésről a megrendelés visszaigazolásban tájékozódhat. 
A házhoz szállítás díja a webáruházban feltüntetett mindenkori díj, amely a számlán is megjelenik. Bruttó 35.000.- Ft-os rendelési érték felett szállítási, utánvételi díj nincs, ezt a rendszer e határ felett nem is számolja fel. 


Fizetési módok: 

1. Bankkártyás fizetés – online 

A SimplePay Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. A legegyszerűbb módja az áru kifizetésének a SimplePay Online rendszere, mely működik közvetlen bankkártyáról, regisztráció és előzetes feltöltés nélkül is. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja.

BIZTONSÁG
Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni. A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal.

- Hogyan tudok a SimplePay rendszerrel fizetni a webshopban? 

  1. A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót. 
  2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét
  3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben. 

A fizetés eredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint visszairányítjuk a szolgáltató oldalára.

ELFOGADOTT KÁRTYATÍPUSOK:            

Figyelem! A Maestro és Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben a rendszer elfogadja.

2. Előre utalás

Kényelmes és biztonságos készpénz nélküli fizetési mód a banki átutalás, mely előre történik. Miután leadta megrendelését oldalunkon, kap egy automatikus e-mail üzenetet, melyben szerepel az összes adat az utaláshoz (számlaszámunk, számla végösszege stb.). 

Miután átutalta az összeget és az beérkezett számlavezető bankunkhoz, visszaigazoljuk a befizetést. A termékeket a rendeléskor kiválasztott módon eljuttatjuk Önhöz. 
A számlát elektronikus formában (e-mailben) vagy a csomagban juttatjuk el Önhöz. Amennyiben a tranzakció mégsem jön létre, az átutalt összeget haladéktalanul visszautaljuk számlájára. 
Az átutalásra Önnek 2 munkanap áll rendelkezésére. Amennyiben 2 munkanapon belül nem utalja át az összeget, kénytelenek vagyunk törölni a megrendelését. 


Kérjük banki utalásnál a közlemény rovatba írja be a megrendelés számát, melyet a visszaigazoló e-mailben talál. 

Kedvezményezett: dr. Fülöp Nóra EV.

OTP Bank: 11703044-21455807

IBAN: HU06117030442145580700000000

SWIFT (BIC): OTPVHUHB

Közlemény: megrendelésszám 
Előre utalás esetén a kezelési költség NINCS. 

3. Utánvét – házhoz szállításkor – készpénzes vagy bankkártyás fizetés 
Amikor a megrendelt terméket futárunk kiviszi Önnek, készpénzben vagy bankkártyával kiegyenlítheti a termékek árát és a szállítási költséget. Az utánvétes szállítás díja 2600 Ft, amely a számláján feltüntetésre kerül. 35.000 Ft-os vásárlás felett az utánvétes szállítás díját is átvállaljuk.

Üdvözöljük!

Csatakozzon levelezőlistánkhoz