Kosaram

Bezár

ÁSZF

1. Jelen ÁSZF tartalmazza dr. Fülöp Nóra EV (adószám: 69638385-2-33)
Székhely (posta és termék visszaküldési cím): 2045 Törökbálint, Kerekdomb u. 55.
telefon: +36 20 462-9255
e-mail: sales@lorylou.hu, 
a továbbiakban: Kereskedő 
által üzemeltetett http://www.lorylou.hu címen elérhető weboldal használatára, valamint a Kereskedő szolgáltatásainak igénybevételére vonatkozó általános szerződési feltételeket (a továbbiakban: Felhasználási Feltételek, ÁSZF). 
1.1 Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, magatartási kódexre nem utal. A weboldal működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk. 
1.2. A Felhasználó, amennyiben belép a Kereskedő weboldalaira, és annak tartalmát bármilyen módon olvassa a felhasználási feltételek jelen fejezetében foglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el. A jelen fejezetben foglaltak elfogadása feltételét képezi a Kereskedő weboldalainak használatának, amennyiben a Felhasználó nem fogadja el a feltételeket, nem jogosult a Kereskedő weboldalainak tartalmának megtekintésére. 
1.3. A Kereskedő fenntartja a jogot, hogy a http://www.lorylou.hu weboldal tartalmát bármikor módosítsa, vagy hozzáférhetőségét a jelen felhasználási feltételekben foglaltak betartásával megszüntesse. 
1.4. A Kereskedő nem garantálja, hogy a weboldalihoz való hozzáférés zökkenőmentes. A hozzáférés Szolgáltatónak fel nem róható hibáiból, továbbá az esetleges üzemzavarokból eredő károkért Kereskedő kizárja felelősséget. 
1.5. Az ÁSZF tárgyát képezi minden olyan termék, amit a lorylou.hu webáruházban értékesítés céljából hirdetnek vagy már értékesítettek, valamint az értékesítéshez használt eszközök és szolgáltatások, amennyiben az eladó ezekért ellentételezést kér. 
1.6. A webáruház csak új termékeket forgalmaz. A termékeknél megjelenített képek nem feltétlenül a vevőnek kiszállított termékről készülnek, ezért lehetnek eltérések a fotó és a valóság között. 

2. Rendelés 
2.1. Minden internetes rendelésről e-mailes visszajelzést küldünk. Ez azt jelenti, hogy a rendelés feladását követően egy automatikus e-mailt kap a rendelés beérkezéséről és (később) egyet a várható szállítási időpontról. Telefonos egyeztetés esetén hívja az ügyfélszolgálatot vagy az e-mailben található telefonszámot.Ez a visszaigazolás azt jelenti, hogy megkaptuk rendelését, és elkezdjük feldolgozni. Nem jelenti a rendelés automatikus teljesítését. 
2.2 A megrendelés teljesíthetőségéről, szállításról, átvételről boltunk értesítést küld, ez jelenti a rendelés és szállítás visszaigazolását. 
2.3. A rendelések feldolgozása munkanapokon legkésőbb 48 órán belül megtörténik. Az adott munkanapon 14.00 óráig beérkezett, illetve befogadott megrendeléseket legfeljebb 2 munkanapon belül munkatársaink összeállítják és maximum 5 munkanapon belül átadják a Futárszolgálatnak, mely kiszállítják Önnek. Hétvégeken és ünnepnapokon nincs szállítás. 

3. Szállítás és fizetési feltételek 
3.1. A Szolgáltató a megrendelt és házhoz szállítani kért árut díjmentesen házhoz szállítja saját szállítóeszközeivel vagy futárcég igénybevételével, ha az adott megrendelés bruttó értéke eléri a Weboldalon mindenkor közzétett, díjmentes szállítást biztosító összeget. A díjmentes szállítást biztosító összeget el nem érő kiszállítással megjelölt megrendelések esetén a fuvardíjat az Ügyfél viseli oly módon, hogy a fuvardíj a számlán feltüntetésre kerül. Ha egy Ügyféltől azonos napon több megrendelés is érkezik, ezek a házhoz szállítás díja szempontjából külön kerülnek figyelembevételre és csak a díjmentes szállítást biztosító értéket meghaladó megrendelések házhoz szállítása ingyenes. Amennyiben az Ügyfél a második rendelés leadásakor jelzi és erre a Szolgáltató visszajelzése alapján, még van lehetőség, a Szolgáltató összevonhatja a megrendeléseket, a már elindított csomagok utólagos összevonására nincs mód. A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát és szállítási költségét nem befolyásolja.
3.2. A megrendelt és visszaigazolt termék kiszállítására 1-10 munkanapon belül kizárólag munkanapon kerül sor, a Szolgáltató lehetőség szerint figyelembe veszi az Ügyfélnek a kiszállítás idő intervallumára vonatkozó igényét. Meghatározott órára történő kiszállítást a Szolgáltatónak nem áll módjában vállalni. Egyedi igény esetén a szállítás időpontjáról külön egyeztetésre kerül sor a megrendelővel. 
3.3. Amennyiben a Megrendelő nem jelzi egyéb igényét, úgy csomagját futárszolgálat szállítja házhoz. A kézbesítés napján, a futár Önt e-mailben értesíti a kézbesítés időpontjáról. Ha a küldeményt a futárnak nem sikerül kézbesítenie, küldeményét megpróbálja kézbesíteni még egyszer. A kézbesítés új időpontját Ön határozza meg. Másodszori sikertelen kézbesítés után küldeménye sajnos vissza lesz küldve hozzánk és rendelése törölve lesz.

3.4.Kivétel az utánvéttel történő fizetés alól az olyan eset, amikor a vásárló egy kiszállított rendelést nem vesz át, a vásárlástól való elállás szabályai szerint nem rendezi az ügyet (lásd A vásárlástól való elállás joga) és a futár visszahozza a csomagot felszámolva annak költségét. Ekkor fenntartjuk a jogot, hogy a vevőt a jövőben csak előre történő utalásos fizetés esetén szolgáljuk ki. 
3.5. Magyarország és Románia területére vállalunk termékküldést. Belföldön a Megrendelő által leadott rendelést követő 1-3 munkanapon belül megrendeljük a futárt. Románia területén néhány nappal több időt vesz igénybe.
A házhoz szállítás díja a webáruházban feltüntetett mindenkori díj, amely a számlán is megjelenik. Bruttó 35.000.- Ft-os rendelési érték felett szállítási, utánvételi díj nincs, ezt a rendszer e határ felett nem is számolja fel. 

3.5 Fizetési módok: 

3.5.1. Bankkártyás fizetés – online 

A SimplePay Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. A legegyszerűbb módja az áru kifizetésének a SimplePay Online rendszere, mely működik közvetlen bankkártyáról, regisztráció és előzetes feltöltés nélkül is. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja.

BIZTONSÁG
Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni. A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal.

- Hogyan tudok a SimplePay rendszerrel fizetni a webshopban? 

  1. A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót. 
  2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét
  3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben. 

A fizetés eredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint visszairányítjuk a szolgáltató oldalára.

ELFOGADOTT KÁRTYATÍPUSOK:            

Figyelem! A Maestro és Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben a rendszer elfogadja.

3.5.2. Előre utalás: Kényelmes és biztonságos készpénz nélküli fizetési mód a banki átutalás, mely előre történik. Miután leadta megrendelését oldalunkon, kap egy automatikus e-mail üzenetet, melyben szerepel az összes adat az utaláshoz (számlaszámunk, számla végösszege stb.). 

Miután átutalta az összeget és az beérkezett számlavezető bankunkhoz, visszaigazoljuk a befizetést. A termékeket a rendeléskor kiválasztott módon eljuttatjuk Önhöz.
A számlát elektronikus formában (e-mailben) vagy a csomagban juttatjuk el Önhöz. Amennyiben a tranzakció mégsem jön létre, az átutalt összeget haladéktalanul visszautaljuk számlájára. 
Az átutalásra Önnek 2 munkanap áll rendelkezésére. Amennyiben 2 munkanapon belül nem utalja át az összeget, kénytelenek vagyunk törölni a megrendelését. 
Kérjük banki utalásnál a közlemény rovatba írja be a megrendelés számát, melyet a visszaigazoló e-mailben talál. 

Kedvezményezett: dr. Fülöp Nóra EV.

OTP Bank: 11703044-21455807

IBAN: HU06117030442145580700000000

SWIFT (BIC): OTPVHUHB

Közlemény: megrendelésszám 
Előre utalás esetén a kezelési költség NINCS. 

3.5.3. Utánvét – házhoz szállításkor – készpénzes vagy bankkártyás fizetés 
Amikor a megrendelt terméket futárunk kiviszi Önnek, készpénzben vagy bankkártyával kiegyenlítheti a termékek árát és a szállítási költséget. Az utánvétes szállítás díja 2600 Ft, amely a számláján feltüntetésre kerül. 35.000 Ft-os vásárlás felett az utánvétes szállítás díját is átvállaljuk.Mikor rendelését futárunk kiviszi Önnek, készpénzben kiegyenlítheti a termékek árát és a szállítási költséget. 


4. Elállás joga, módja, következményei 
4.1. Vásárló a termék átvételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. Korm. rendelet rendelkezik. Ügyfél az elállási jogát abban az esetben gyakorolhatja, amennyiben elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát eljuttatja postán, e-mail-ben vagy telefonon a Kereskedőhöz.

Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Vásárló az elállással érintett terméket utánvétellel nem küldheti vissza, utánvételes visszavételt a Kereskedő nem teljesít. Elállás esetén a Kereskedő követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését. Ezeken kívül a Vásárlót az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli, amennyiben teljesíti az elállási feltételeket és haladéktalanul, de legkésőbb a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül visszaküldi. A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazzuk, kivéve, ha az Ügyfél más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja: e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag a Vásárlót semmilyen többletköltség nem terheli. Amennyiben a Vásárló eláll a szerződéstől kérjük, a terméket minden esetben átvevő pontunkba szíveskedjen visszajuttatni: 2045 Törökbálint, Kerekdomb u. 55. címre, dr. Fülöp Nóra részére. Kereskedő a Vásárló által kifizetett összeget a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja a Vásárló részére. 

4.2. A Vásárló nem gyakorolhatja elállási jogát: - olyan termék értékesítése esetében, amely az Ügyfél személyéhez kötött, illetve amelyet az Ügyfél utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza - a jogszabályok által meghatározott további esetekben. 
4.3. Az e pontban foglaltak kizárólag a gazdasági vagy szakmai tevékenység körén kívül eső célból szerződést kötő Ügyfeleink (fogyasztó) tekintetében érvényesülnek. 
4.4. A kézhezvétel után a termék(ek)et ért károkért Ön felelős, amennyiben azok a termék(ek) nem rendeltetésszerű használatából eredendően keletkeztek.


5. Felelősség 
A Weboldalon található információk jóhiszeműen kerültek felhelyezésre, azonban azok kizárólag tájékoztató célt szolgálnak, az információk pontosságáért, teljességéért Kereskedő nem vállal felelősséget. Vásárló a Weboldalt kizárólag a saját kockázatára használhatja, és elfogadja, hogy Kereskedő nem vállal felelősséget a használat során felmerülő vagyoni és nem vagyoni károkért a szándékosan, súlyos gondatlansággal, vagy bűncselekménnyel okozott, továbbá az életet, testi épséget, egészséget megkárosító szerződésszegésért való felelősségen túlmenően. Kereskedő kizár minden felelősséget a Weboldal használói által tanúsított magatartásért. A Vásárló teljes mértékben és kizárólagosan felelős saját magatartásáért, Kereskedő ilyen esetben teljes mértékben együttműködik az eljáró hatóságokkal a jogsértések felderítése végett. A szolgáltatás oldalai olyan kapcsolódási pontokat (linkeket) tartalmazhatnak, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adatvédelmi gyakorlatáért és más tevékenységéért Szolgáltató nem vállal felelősséget. 

6. Szerzői jogok 
6 .1. A Weboldal szerzői jogvédelem alatt áll. Kereskedő a szerzői jogi jogosultja vagy a feljogosított felhasználója a Weboldalon, valamint a Weboldalon keresztül elérhető szolgáltatások nyújtása során megjelenített valamennyi tartalomnak: bármely szerzői műnek, illetve más szellemi alkotásnak (ideértve többek közt valamennyi grafikát és egyéb anyagokat, a Weboldal felületének elrendezését, szerkesztését, a használt szoftveres és egyéb megoldásokat, ötletet, megvalósítást). 

7. Egyebek 
7.1. A Kereskedő bármikor jogosult jelen ÁSZF feltételeit egyoldalúan módosítani.

 

Üdvözöljük!

Csatakozzon levelezőlistánkhoz